AccuPocket este primul sistem de sudare MMA, care ofera o libertate de miscare de neegalat, atat în timpul sudarii manuale cu arc metalic cat si a sudarii TIG. Toate acestea, datorita greutatii scazute si a bateriei de înalta performanța, baterie litiu-ion.

Premiul de Design German a recunoscut acum si calitățile de design ale AccuPocket. Cu AccuPocket, Fronius se bazeaza pe puterea concentrata a tehnologiei litiu-ion. In plus, fata de aceasta abordăre noua si revoluționara, forma exterioară a acestei surse de alimentare MMA a fost complet reproiectata. Liniile dinamice si combinatia inteligenta dintre metal și plastic, au dus la avantaje de portabilitate, robustete și tehnologie. Acestea sunt motivele pentru care AccuPocket a fost ales, dintre mai mult de 4.000 de produse la categoria Workshop & Instrumente, castigator al Premiului German pentru Design 2017.

Premiul de Design German este categoria premium a Premiului International al Consiliului German de Design. Scopul sau este de a descoperi, prezenta și recompensa tendințele de design unic. Creat ca o fundație în 1953, ca parte a unei inițiative a Guvernului german, acesta susține economia prin adaugarea de valoare de brand prin intermediul mediului de proiectare. Acest lucru, impune Consiliul German de Design ca un centru mondial de excelenta pentru comunicare și branding în sectorul de proiectare.

In fiecare an, premiile sunt acordate produselor de înalta calitate din lumea designului de produs si de comunicare, toate inovatoare în felul lor. Premiul de Design German a startat în 2012 si se numara printre competitiile cu o larga recunoastere mondiala.