Marca IQNet
Marca 9001

INTERNATIONAL INVESTMENTS SRL

20+ ANI DE SUCCES

Ne-am infiintat in 1994 si drumul pe care am pornit ne-a adus in randul companiilor reprezentative in domeniul sudurii din Romania.

CINE SUNTEM

Suntem o companie dinamica, recunoscuta pentru solutiile complete de sudare si debitare pe care le oferim clientilor nostri, solutii care imbina profesionalismul echipei cu performanta echipamentelor de sudare si debitare.

MISIUNEA NOASTRA

Ne propunem sa cladim relatii de lunga durata cu clientii nostri, de aceea ne tratam clientii cu respect si onestitate si suntem permanent preocupati de calitatea serviciilor noastre. La ambele locatii din Bucuresti si Iasi, relatia noastra cu clientii este asigurata de echipe de profesionisti, responsabili si pasionati de munca lor, astfel incat sa venim cu cele mai bune solutii tehnologice de sudare si debitare, particularizate conform exigentelor clientilor.

CE FACEM

Incepand cu anul 2000 International Investments SRL este distribuitor autorizat al companiei austriece FRONIUS International GmbH, lider mondial in tehnologia sudurii.

De asemenea, asiguram consultanta, livrare si servicii, la acelasi nivel calitativ, pentru:

Instalatii de taiere cu plasma Hypertherm – S.U.A.

Echipamente de exhaustare Teka – Germania

Mese de taiere Swift Cut – Marea Britanie

Echipamente oxigaz si masini de debitare cu CNC Koike-Japonia

Echipamente de sudare in puncte- Tecna-Italia

 

Compania noastra este certificata ISO 9001 de catre SRAC Romania si IQNet.

Echipamentele comercializate de International Investments SRL sunt in conformitate cu standardele europene si poarta marcajul CE.

VALORILE NOASTRE

Profesionalism, Responsabilitate, Integritate, Onestitate