Mastile de sudura Vizor de la Fronius au devenit referinta in ceea ce priveste conditiile de lucru in siguranta, oferind cea mai buna protectie, calitate excelenta si un confort incredibil in ultilizare.

 

Acum a venit randul pentru Vizor 4000 Plus sa se alature mastilor de sudura automate.

 

Cantarind doar 480 de grame, Masca Vizor 4000P Plus cu un display de inalta fidelitate, este cel mai nou membru al familiei de produse, si este chiar mai eficienta. Cu un grad de protectie de 2.5 cand este in lumina clara, vizualizarea postului de lucru este de patru ori mai accesibila decat cu o masca avand o protectie de 4.

 

In plus, functia “delay” permite reglarea vitezei de patrundere a luminii in filtrul de auto-intunecare, intr-un interval cuprins intre 0.05 si 1.0 secunde. Functia aditionala “Super High Sensitivity” permite utilizatorului sa regleze sensibilitatea mecanismului de intunecare, lasandu-i un camp vizual perfect pentru controlarea cordonului de sudura.

In combinatie cu unitatea de filtrare Vizor Air/3, Masca de Sudura Vizor 4000 Plus oferta protectie perfecta pentru sudorul profesionist.