Servicii

Suntem permanent preocupati in a sustine eforturile clientilor nostri, oferind un pachet de servicii complet ca suport pentru acestia. Aceste servicii sunt:

DEMONSTRATII SI PROBA DE LUCRUStim ca din catalog toate echipamentele sunt frumoase, de aceea oferim demonstratii si probe de lucru tuturor companiilor interesate sa descopere performantele echipamentelor pe care le comercializam. Demonstratiile si probele de lucru sunt sustinute de specialistii companiei noastre, atat in atelierul nostru, dar mai ales la sediul clientului pentru a proba calitatile echipamentelor in conditii reale de lucru, fara menajamente.

SOLUTII PERSONALIZATE PE APLICATIA CLIENTULUIDeoarece noi cunoastem foarte bine echipamentele pe care le comercializam si principalul nostru tel este acela de a dezvolta relatia cu clientul pe cele mai oneste principii, in functie de aplicatiile vizate de acesta noi recomandam solutia optima. Prioritatea noastra este satisfactia clientului, ceea ce va duce cu siguranta la o relatie de durata, cu avantaje reciproce.

SERVICE PENTRU ECHIPAMENTE DE SUDARE SI DEBITAREAtunci cand lucrezi in conditii dure, cu siguranta pot interveni defectiuni. Chiar si echipamentele noastre, recunoscute pentru fiabilitatea si costurile de exploatare scazute, se pot defecta. Atat pentru perioada de garantie, cat si dupa aceasta perioada, clientii beneficiaza de service de inalta calitate. De la momentul anuntarii defectului, in cel mai scurt timp posibil, echipamentul este reparat si adus in parametrii initiali.

CALIBRARE PENTRU ECHIPAMENTE DE SUDAREExecutam servicii de calibrare a echipamentelor de sudura cu arc electric in conformitate cu cele mai recente reglementari. Calibrarea aparatelor de sudura se poate face atat la sediul nostru, cat si la sediul clientului.

Descrierea serviciului:

 • Control detaliat al echipamentului de sudare.
  • Masurarea tensiunii, amperajului si a vitezei de alimentare a sarmei.
  • Analiza rezultatelor in ceea ce priveste respectarea tolerantelor.
  • Reajustarea sistemului – parametrii de sudare sunt reglati cu precizie.
 • Sunt respectate:
  • Standardelor de asigurare a calitații din seria ISO 9000.
  • EN 50504 (validarea echipamentelor de sudare cu arc electric).

Indata ce calibrarea este finalizata, se aplica un autocolant ce semnalizeaza acest lucru, inclusiv data efectuarii operatiunii, si este emis un raport/certficat cu datele masurate.

Avantajele clientilor:

  • Standardele de calitate cerute pot fi mentinute.
  • Reproductibilitate – rezultate obtinute pentru un set de parametri sunt identice de fiecare data.
  • Parametrii de sudare pot fi transferati de la o sursa la alta iar calitatea cordoanelor de sudare este aceeasi.
  • Performante imbunatatite si optimizarea proceselor de sudare.

TRAINING/SEMINARII/CURSURIIn fiecare dintre echipamentele pe care le comercializam exista un pachet de ”know how” pe care il transferam clientilor nostri, oferindu-le traininguri pentru utilizarea optima si la capacitate maxima a echipamentelor. Astfel, ne asiguram ca acestia vor obtine performantele solicitate la costuri minime.